Börja fiska

Börja fiska är ett unikt samarbete mellan Abu Garcia, Sportfiskarna, Sveaskog och utvalda sportfiskebutiker över hela landet. Du kan låna en fiskeutrustning, fiska varje dag i sommar och lämna tillbaka utrustningen när skolan börjar. Bättre kan det inte bli! Projektet kommer att ha årspremiär i butikerna inför sommarlovet 2022.

Börja fiska erbjuder dig upp till 16 år

Lån eller köp av ett Abu Garcia haspelset eller inkapslat set.
När du hämtar spöet i butiken följer en tag där du hittar en länk för gratis medlemsregistrering hos sportfiskarna. Efter att du har gjort detta får du följande hemskickat:

* 32-sidig fiskehandbok

* Fiskekortet Börja fiska

* Ett spinnbete från ABU Garcia

* Broschyren "Följ med på fiske"


* I medlemskapet i Sportfiskarna ingår även en personlig olycksfallsförsäkring från Svedea och 4 nummer av Svenskt Fiske- Sveriges största fisketidning. Du får också möjlighet att ta gratis Fiskemärken.

För att få detta paket behöver du bara betala 200 kr i deposition och underteckna ett låneavtal tillsammans med målsman. Exakt datum för när projektet drar igång kan variera över landet, men på de flesta orter startar utlåningen i mitten/slutet av maj. Du kan kvittera ut ditt fiskeset hos ett antal av ABU:s Premium Dealer.

 

Här kan du fiska med vårt fiskekort

Med Börja fiskas fiskekort kan du fiska i cirka 100 fiskevatten på Sportfiskarnas fiskekortsområden Sportfiskekortet i Stockholm och på Gula kortets vatten i Göteborg och i en mängd av Sveaskogs vatten runt om i Sverige.