Börja fiska

Börja fiska är ett unikt samarbete mellan Abu Garcia, Sportfiskarna, Sveaskog och utvalda sportfiskebutiker över hela landet. Du kan låna en fiskeutrustning, fiska varje dag i sommar och lämna tillbaka utrustningen när skolan börjar. Bättre kan det inte bli! Projektet kommer att ha årspremiär i butikerna inför sommarlovet 2021.

Börja fiska erbjuder dig upp till 16 år

Lån av ett Abu Garcia haspelset eller inkapslat set.
När du har skickat in medlemsblanketten du får i butiken när du lånar utrustningen, får du följande hemskickat till dig utan kostnad:
* 32-sidig fiskehandbok
* Fiskekortet Börja fiska
* Ett spinnbete från ABU Garcia
* Ett klistermärke från Sportfiskarna
* En fiskelägers-folder
* I medlemskapet i Sportfiskarna ingår även en personlig olycksfallsförsäkring från Svedea och 4 nummer av Svenskt Fiske- Sveriges största fisketidning.

För att få detta paket behöver du bara betala 200 kr i deposition och underteckna ett låneavtal tillsammans med målsman. Exakt datum för när projektet drar igång kan variera över landet, men på de flesta orter startar utlåningen i mitten/slutet av maj. Du kan kvittera ut ditt fiskeset hos ett antal av ABU:s Premium Dealer.

 

Här kan du fiska med vårt fiskekort

Med Börja fiskas fiskekort kan du fiska i cirka 100 fiskevatten på Sportfiskarnas fiskekortsområden Sportfiskekortet i Stockholm och på Gula kortets vatten i Göteborg och i en mängd av Sveaskogs vatten runt om i Sverige.