Sportfiskeläger under maj i Gräsö Skärgård

Följ med på ett spännande fiske i riktigt bra gädd- och abborrevatten kring Gräsö utanför Öregrund i Stockholms norra skärgård.

 


På Rävsten Sportfiskeläger kommer vi främst fiska efter gädda och abborre, sveriges två vanligaste och populära arter. All fisk som vi inte äter eller använder som bete under lägret släpper vi tillbaka så de kan växa och föröka sig till kommande år. Vi kommer att fiska mest med kastspö och vanliga drag, men eventuellt även prova på kastmete och bottenmete efter tex. gädda. För att få tag på gädd-godis kommer vi då meta efter löja och annat som gäddor gillar att tugga på.

 

Preliminärt program:

Dag 1 (torsdag) samlas vi vid Äspskärs brygga klockan 15:00 för gemensam transport till Rävsten och inkvartering. Därefter drar vi igång med förberedelser inför lägrets första fiskepass. Efter att ha fiskat en stund äter vi middag och sedan fortsätter vi med kvällsfisket!

Dag 2-3 Fredag och lördag förmiddag är det förberedelser, betespyssel och workshop fram till lunch. När vi har ätit åker vi ut och fiskar, tills det är middag, när vi är mätta igen så fortsätter vi fiska till kl. 21.00 på kvällen.
På förmiddagarna kommer det att finnas lite tid för egna fria aktiviteter före eller efter dagens inplanerade förmiddagsaktivitet. Sedan drar vi ut på eftermiddags- och kvällsfisket.

Dag 4 Söndag. Frukost innan vi städar och tömmer stugorna, sedan fiskar vi tills föräldrarna kommer och hämtar vid Äspskärs brygga Kl. 12:00

 

Lägerinfo:

Datum: 13-16 juni 2024 (FULLBOKAT, reservlista finns)
Kostnad: 4300 kr
Boende: I stugor på Rävsten, Gräsö 
Rekommenderad ålder: 12-16 år.
Anmälan/kontakt: Fredrik Wilund,073-511 45 25.

Arrangör: Fredriks Fiske HB

För frågor om läger - lediga platser, innehåll etc:

Kontakta lägeransvarig för respektive läger - uppgifter ovan i annonsen

Sportfiskarnas ungdomsläger genomförs i samarbete med Sveaskog.