Rävsten 2 Sportfiskeläger

Följ med på ett spännande fiske i riktigt bra gädd & abborrvatten i Gräsö skärgård. På Rävsten Sportfiskeläger kommer vi främst fiska efter gädda och abborre, Sveriges två vanligaste och populära arter. 

Välkomna på ett spännande fiskeläger!

Följ med på ett spännande fiske efter gädda & abborre i Gräsö skärgård, sveriges två vanligaste och populäraste arter. All fisk som vi inte äter eller använder som bete under lägret släpper vi tillbaka så de kan växa och föröka sig till kommande år. Vi kommer att fiska mest med kastspö och vanliga drag, men eventuellt även prova på kastmete och bottenmete efter tex. gädda. För att få tag på gädd-godis kommer vi då meta efter löja och annat som gäddor gillar att tugga på.

Preliminärt program:

Dag 1, samling vid Äspskärs brygga klockan 15.00 för gemensam transport till Rävsten och inkvartering.
Därefter drar vi igång med förberedelser inför lägrets första fiskepass. Efter att ha fiskat en stund äter vi middag och sedan fortsätter vi med kvällsfisket till kl. 21:00.

Dag 2 och 3, På förmiddagarna är det förberedelser, betespyssel och workshop fram till lunch. När vi har ätit åker vi ut och fiskar, tills det är dags för middag, när vi är mätta igen så fortsätter vi fiska till 21.00 på kvällen. 
På förmiddagarna kommer det att finnas lite tid för egna fria aktiviteter före eller efter dagens inplanerade förmiddagsaktivitet. Sedan drar vi ut på eftermiddags och kvällsfisket till kl. 21:00. 

Dag 4. Frukost innan vi städar och tömmer stugorna, sedan fiskar vi tills föräldrarna kommer och hämtar vid Äspskärsbrygga Kl. 12:00

 

Lägerinfo:

Datum: 16-19 juni 2024 (fullbokat, reservplatser finns)
Kostnad: 4300 kr
Boende: I stugor på Rävsten
Rekomenderad ålder: 10-14 år.
Anmälan/kontakt: Ring Fredrik Wilund 073-511 45 25.
Arrangör: Fredriks Fiske HB