Kirunalägret - Flugfiskeäventyr i Fjällen

Är du redo att utmana myggsvärmar, tälta bland vackra berg och knotiga fjällbjörkar och givetvis flugfiska i vida vatten efter vild fisk som röding, öring och harr? Då är verkligen Kirunalägret rätt läger för dig!

Alla flygs ut med helikopter eller sjöflyg på fjället och bor i tältläger några flugkast ifrån vattnet. Det är bra om du har lite erfarenhet av flugfiske och vildmarksliv sedan tidigare. 


Följ med på ett flugfiskeäventyr utöver det vanliga!

Äntligen finns möjligheten att återigen följa med till de svenska fjällen utanför Kiruna. Tillsammans med mycket erfarna flugfiskeguider åker vi till Rautas under vecka 28-29 för ett av Sveriges bästa fisken efter sik, harr, röding och öring. Flugfiskevana ej nödvändigt men medtag egen fiskeutrustning för flugfiske.

Detta ingår:
7 dagars fiske ingår i resan som sträcker sig från fredagen den 12/7 till söndagen den 21/7 2019. Det finns möjlighet att hoppa på resan i Göteborg, Stockholm och Sundsvall bland annat. All mat ingår på fjället, men tag med eget snacks och matsäck för vägen upp. På vägen hem får man stå för egen mat. Vi åker via Boden, Kiruna där man kan stanna och köpa egen mat för hemvägen.
I Kiruna åker vi buss till helikopterstationen och flyger ut till fiskeplatsen. Vi kommer att tälta i vildmarken under hela vistelsen.

Max antal deltagare: 9 deltagare, först till kvarn.
Ålder på deltagare: 13-19 år
Pris: 5800 kronor per person.
Anmälan sker till: kent.eikedahl@telia.com . Sista anmälningsdatum 31/5!
Vid ansökan så får ni en packlista och bokningsbekräftelse som ni ska svara skriftligen på med personuppgifter.
För övriga frågor ring: Kent Eikedal: 070-4461418

 Anmäl dig genom att fylla in och skicka in Excel-dokumentet nedan:

Anmälan Kirunalägret.

För lägerfrågor på mer övergripande nivå, kontakta:

Victor Sandberg, victor.sandberg@sportfiskarna.se
Sportfiskarnas ungdomsläger genomförs i samarbete med Sveaskog.