Helsingborgsbåtarnas fiskeläger

Häng med på havsfiskeläger med artrikt havsfiske från turbåt i Öresund under höstlovet. Upplev roligt och actionfyllt fiske i Sveriges bästa havsfiskeområde. Du kommer att fånga många olika arter och träffa nya fiskekompisar!

Lägerinfo:

Under 2022 så kommer Helsingborgbåtarna att arrangera vårat populära ungdomsläger. Vi kommer köra lägret som två separata läger där man kan om man önskar anmäla sig till båda. Det går enbart att anmäla sig till lägret via Helsingborgsbåtarnas bokningssida. Under lägret kommer ni få prova på de olika typer av fiske som Öresund har att erbjuda.
Längd: 1-2 dagar
När: 31 okt och 1 nov kl 09.00-15.00
Ålder på deltagare: Du ska vara mellan 13-19 år.
Pris:  300 kr per dag.
Plats: Utgång från Helsingborg.
Anmälan: Helsingborgsbåtarnas ungdomsläger – Helsingborgsbåtarna (helsingborgsbatarna.se) Klicka in på rätt datum för att hitta anmälningen 

Kontakt: Niklas Nielsen, 0706926571, info@nielsensportfiske.se
 

Viktig info:

För att åka på ett läger måste du vara medlem i Sportfiskarna. Bli medlem på: www.sportfiskarna.se. När du blivit medlem är du olycksfallsförsäkrad under lägret och när du är ute och fiskar.När ni slutför bokningen så skriver ni in erat medlemsnummer i kommentarsfältet samt uppger om ni har några allergier.

Under lägret står Helsingborgsbåtarna för Lunch på båten, övrig mat/fika medtages själv. För er som inte har fiskeutrustning så finns det att låna på båten utan kostnad.  Anmälan är bindande och innebär en kostnad på 300/dag och person. Vid sjukdom är man inte välkommen att komma på lägret detta för allas säkerhet. Flytväst tillhandahålles av arrangör om inte medverkande har en flytoverall. Medverkande under 18 år måste ha målsmans tillstånd att medverka.
Transport till och från lägret samt boende om man deltar båda dagarna ombesörjes av deltagaren själv.

För frågor om läger - lediga platser, innehåll etc:

Kontakta lägeransvarig för respektive läger - uppgifter ovan i annonsen

Sportfiskarnas ungdomsläger genomförs i samarbete med Sveaskog.