Ge ert stöd till svenskt fiske!

Som företagssupporter gör ni verklig skillnad för fiskeglädjen och fiskevården runt om i Sverige. Med ert stöd kan vi sätta spaden i marken på nya platser och ta ut ännu fler barn till vattnet. Varje krona vi får in går till vår verksamhet för friska vatten och ett hållbart fiske, för alla. Matematiken är enkel, mer pengar in betyder mer fiskevård och aktiviteter ut från förbundet.

Kontakta info@sportfiskarna.se för mer information. Ditt stöd behövs!

Vad ingår för en företagssupporter?

Den främsta anledningen till att vara företagssupporter är naturligtvis den egna viljan till att stödja förbundets viktiga arbete. Men som tack och motprestation har vi satt samman följande "paket" till dig som blir företagssupporter:

- Logo-paket för årets företagssupporter. Fritt att använda/publicera under året för att visa ert stöd

- Diplom med företagets namn

- Sportfiskarnas digitala nyhetsbrev till en eller flera e-postadresser

- Sveriges största fisketidning, medlemstidningen Svenskt Fiske skickad till företagets adress

- Företagets namn publicerat på vår webbplats och i tidningen Svenskt Fiske (om ni vill)

- Upp till 10 st fria årskort i antingen Gula kortet Göteborg eller Sportfiskekortet Stockholm

Hur gör jag för att bli företagssupporter?

Om du har frågor och vill ha mer information eller om du redan bestämt dig så skickar du ett e-post till info@sportfiskarna.se. Du blir sen kontaktad av oss och vi hjälper dig och ser till att du får svar på dina frågor. Väljer du att bli företagssupporter så skickar vi en faktura på kostnaden 10 000 kr för ett år.

Enskilda donationer

Om du föredrar det så går det naturligtvis bra att skänka ett valfritt belopp till förbundets arbete. Du kan antingen Swisha valfritt belopp till Swishnummer: 123 900 72 95. Alternativt kan du ge en gåva via vårt bankgiro: BG 900-7295. Väljer du att donera ett valfritt belopp ingår ej logo-paket och de andra delarna ovan.

Genom att skicka en donation till oss godkänner du även att vi får kontakta dig. Vi följer här personuppgiftslagen. Sportfiskarnas verksamhet är kontrollerad av Svensk Insamlingskontroll. Tack för ditt bidrag!

Större samarbeten

Sportfiskarna har genom åren haft flera väldigt spännande samarbeten med olika företag. Allt från kläder till godis eller drycker och många, många fler företag har på olika sätt samarbetat med oss. Har du en idé eller vill komma i kontakt med oss för att diskutera hur vi skulle kunna samarbeta? Skicka ett mail till kommunikation@sportfiskarna.se så hör vi av oss till dig.

 

 

Sportfiskarnas arbete gör skillnad!

Sportfiskarna är den enda organisationen i Sverige som har fullt fokus på livet under vattenytan. Några av våra viktigaste uppgifter är att:

• värna och vårda vattnen
• verka för livskraftiga bestånd i friska vatten
• sätta vattenmiljö- och fiskevård i centrum för all verksamhet
• värna och vårda fiskbestånden och motverka alla former av överexploatering
• skapa opinion i samhället för sportfiske och fiskevård
• genom ungdomsverksamhet stimulera fiske- och naturintresse
• initiera och stödja forskning i fiske-, vatten- och miljövård
 
Sportfiskarna genomför varje år ett stort antal miljö- och biotopinsattser som förbättrar för våra fiskar och vattendjur samt ser till att 10 000-tals barn och unga får komma ut på fiske och lära sig om livet under ytan.