Var med i vår autogirotävling!

Tävla om att bo två nätter i den legendariska ABU-stugan vid laxvattnet Mörrumsån. Det enda som krävs är att du registrerar ditt medlemskap till autogiro. Alla medlemmar som har ett godkänt autogiromedgivande senast den sista december 2019 har chans att vinna tävlingen. Läs mer om hur du tecknar autogiro här.

Det här kan du vinna:

I priset ingår: två nätter i stugan, som gästats av bland andra storfiskarna Kungen och Zlatan, med möjlighet till tre dagars fiske för fyra personer under valfri del av säsongen i Mörrum. Vinsten motsvarar ett värde på 10 000 kronor!

Tips till den lyckliga vinnaren är att vara ute i god tid med önskemål om när man vill fiska. Utrustning finns att låna, både spinn och fluga. OBS: möjlighet finns även att låna båt för gäddfiske i närliggande skärgård.

Redan betalat årsavgiften? Lugn, du kan ändå vara med och tävla

Du som redan har betalat din årsavgift på annat sätt kan också registrera ett autogiro. Då börjar avgiften för autogirot att dras när påföljande medlemsår börjar. Med andra ord; om du har betalat för medlemsavgiften fram till 2020-03-31 så börjar autogirot att dras i mars 2020. 

Stort tack till ABU-Garcia som har gjort denna utlottning möjlig!