Ledigt jobb på Sportfiskarna: vi söker en ekonom

flote_800
Foto: Sportfiskarna

Sportfiskarna söker nu en erfaren ekonom inom projektekonomi och  ekonomisystem. Välkommen att ansöka senast 17 maj.

Är du intresserad av att jobba för den miljöorganisation som arbetar mest konkret för att förbättra vattenmiljön? Har du den erfarenhet och kompetens vi behöver för att utveckla ekonomistyrningen och våra arbetssätt? Hos oss blir du en del av en demokratiskt uppbyggd ideell organisation som i över 100 år arbetat för långsiktigt hållbara och sunda ekologiska principer.

De senaste 10 åren har varit expansiva i form av omsättning och anställda samt en kraftig ökning av projektverksamheten. Ekonomifunktionen är därav i behov av en erfaren Ekonom som kan utvärdera och utveckla nuvarande arbetssätt i ett första steg. Därefter följer kravställning, upphandling och urval av ekonomisystem med tillhörande stödsystem. En viktig avslutande del blir implementeringen av ett nytt arbetssätt och ekonomisystem i organisationen.   

Vi söker dig som allra helst har erfarenhet av att ha genomfört en liknande utveckling eller byte av ekonomisystem. Du känner dig bekväm och är kompetent i en projektledande roll där du får med dig andra på den förändring som måste till. Vi tror vidare att du har övergripande kunskap om olika ekonomisystem samt ser att du har erfarenhet av projektekonomi. Erfarenhet från ideella sammanhang samt intresse och förståelse för friluftsliv och miljöfrågor ses som meriterande.

Intresserad?
Ansök senast 17 maj 2020. Detta är en projektanställning under 12 månader och 50% omfattning. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Bromma. Har du en egen firma eller andra uppdrag vid sidan av är det inget hinder.

Läs mer och ansök här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv