Fiskeutmaning i Skåne under påsklovet!

borremalmö
Foto: Sportfiskarna

Nu är det påsklov och istället för det inställda påsklovsfisket så anordnar Sportfiskarna i region syd en fiskeutmaning för alla fisketokiga ungdomar.

Vi vill under dessa tider uppmana familjer och ungdomar som känner sig friska att ta sig ut i naturen, fiska och utöva friluftsliv och samtidigt få chansen att vara med i vår utmaning och vinna fina priser från Darts i Malmö. Det du behöver göra är att ta en bild från din/er fiskedag och sedan skriva en kort fiskeberättelse om dagen. Vi kommer sedan välja ut vinnarna med bästa fiskeberättelsen och bild samt lotta ut priser till alla som deltar. Det andra priset kommer gå till deltagaren som lyckas fånga den längsta abborren under påsken.

OBS: Tävlingen är för medlemmar i Sportfiskarna. Är ni ännu inte medlemmar men vill vara med i tävlingen, så hör av er för mer info till: julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

-    Ta ett foto från ditt fiskeäventyr och skriv en fiskeberättelse om dagen

-    Skicka in text och bild till julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

-    Märk ditt mail med Påsklovsfiske och skriv med ditt medlemsnummer. För att vara med och tävla behöver du ha ett ungdomsmedlemskap i Sportfiskarna eller ungdom i ett familjemedlemskap.

-    Senast 15/4 vill vi ha ditt mail!

-    De finaste, roligaste eller tokigaste texterna + bild vinner pris från Darts.

-    Den längsta abborren som skickas in vinner pris från Darts. För att bilden ska gälla måste abborren ligga mot ett måttband eller liknande utan att fingrar syns och att längden syns tydligt. Bredvid fisken måste även en lapp med datumet fisken fångades finnas för att kunna säkerställa att det inte är en gammal bild. Abborren kan vara fångad var som helst i Skåne och på vilken sportfiskemetod som helst.

-    Vinnaren utses den 16 april och vinnarbilderna kommer publiceras på Sportfiskarna Malmös Facebooksida.

-    Man får gärna skicka in till båda tävlingarna men kan endast vinna ett av priserna.

-    Kontakta julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se vid frågor eller funderingar.


PRISER:

Priserna är två spön ur Darts spöserie Perch Master som är framtagna för modernt abborrfiske. Riktigt sköna spön att fiska med och Sportfiskarna använder själva spön från Darts vid Streetfiske i Malmö!

Pris för bästa fiskehistoria: Perch Master Spinning Light 7’ 5-20 gr

Pris för längsta abborre: Perch Master Finsesse 7’ 3-15 gr

-    Alla kan vinna även om du inte får en fisk.

-    Vi lottar även ut priser till alla som deltar!


Glad Påsk önskar Sportfiskarna!

Kategorier: Fiske i Malmö, Region Syd | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv