Nationell ungdomsledarutbildning i Älvkarleby 9-10 maj

ungdomsledarutbildn-...
Foto: Sportfiskarna

Detta år satsar Sportfiskarna på två nationella ungdomsledarutbildningar. Den första av dessa går av stapeln i metemeckat Älvkarleby i maj. Ni kan redan nu anmäla er!

Våra ungdomsutbildningar är en av årets höjdpunkter i ungdomsverksamheten där engagerade representanter från våra klubbar kommer från landets alla hörn för att lära sig mer och träffa andra med samma intresse för ungdomsverksamhet i en fiskeklubb.
Inledningsvis kan också konstateras att alla kan bli ungdomsledare i Sportfiskarna så länge du är medlem och intresserad av att lära barn och ungdomar mer om fiske. Du kan vara 15 eller 75 år – något yngre eller hyfsat äldre. ”Ungdom” i begreppet ungdomsledare står alltså för att du vill sprida fiskeglädje och kunskaper till våra yngre, inte att du måste vara ung själv.

Våra ungdomsledarutbildningar riktar sig också till alla intresserade oavsett hur långt ni som förening har kommit i ert ungdomsarbete. En del föreningar ser utbildningen som en slags kickoff till nystartad verksamhet, vissa ser den som en väg till nytändning och vissa blir ungdomsledare innan de har hittat en förening.

I Älvkarleby blir det full fokus på en rad intressanta områden: betestillverkning, klubbverksamhet, ledarskap och fisketekniker. Självklart blir det mete i Dalälven! Bor gör vid på campingen precis invid vattnet.

Mer info och länk till anmälan finner ni här.

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening, Region Mitt , Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv