Workshop om ungdomsverksamhet under Sportfiskemässan

ungdomsledare-800
Foto: Sportfiskarna

I samband med Sportfiskemässan och förbundets kongress i Stockholm arrangerar Sportfiskarna en workshop om ungdomsverksamhet söndagen 22 mars.

Vid Sportfiskemässan i Stockholm 2018 anordnade förbundet en uppskattad workshop kring ungdomsverksamhet för kongressdeltagare och andra tillresta från våra anslutna klubbar.

Vi ger nu en repris av denna möjlighet i samband med årets Sportfiskemässa och kongress. Söndagen den 22 mars kl. 9:30–12:30 arrangerar förbundet ett möte på Scandic Talk precis invid mässans lokaler. En centralt övergripande fråga blir hur vi tillsammans kan bygga en stark lokal ungdomsverksamhet idag och för framtiden. Här ingår frågor om klubbaktiviteter, ungdomsledare, utbildningar, studiematerial, utbyten, aktuella projekt, samarbeten och bidrag.

Vid eventuell anmälan till förbundets kongress ges du som deltagare möjlighet för ekonomiskt stöd för resa och boende. Information om anmälan till kongressen har gått ut till samtliga föreningar och distrikt i januari med mail och brev.

Anmälan och frågor om mötet och frågor till ungdomsmötet görs till: oscar.trowald@sportfiskarna.se.

 

Kategorier: Ungdom | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv