Över 100 deltagare första veckan!

klarbultGustavNystro...

Nu är sommarens roligaste fisketävling, Artjakten, en vecka gammal och vi har redan 100 deltagare! Men det är inte för sent för dig som är under 16 år att vinna en Hi-Lo wobbler från Abu Garcia!

De 300 första som anmäler en fisk får den splitternya modellen av den klassiska wobblern Hi-Lo som bland annat har lurat många monstergösar genom tiderna. Alla fiskar utom de som är fridlysta (ål, mal, pigghaj med flera) räknas. Minsta lilla löja till gammelgäddan. För den som fångar sommarens mest spektakulära fisk, flest olika arter i sötvatten eller hamnar på topp 10 väntar extra fina priser från Abu Garcia!

En som fångat en mycket udda och märklig fisk är Gustav Nyström. Han slog till med den genomskinliga lilla klarbulten bara ett par dagar in i tävlingen! Några 10+ gäddor och andra spektakulära fångster är också redan anmälda men sommaren är lång och för den som fiskar finns chansen att dra den där drömfisken när som helst. Förra året blev det ett nytt svenskt rekord under tävlingen då Jacob Folin fångade en paddtorsk på 603 gram.

Här kan du se alla fiskar som fångats under den första veckan!

http://tavling.fiskejournalen.se/artjakten/registreringar/

Kategorier: Ungdom, Fiske, Tävlingsfiske | Taggar: |

Nyhetsarkiv