Ny grenansvarig för internationellt mete

Lagfoto_intmete_2017...
Foto: Sportfiskarna / Jens Jungevik längst upp till höger på denna lagbild.

Jens Jungevik från lilla orten Grästorp blir nu ny grenansvarig för internationellt mete.

Jens har en lång karriär inom det internationella metet i Sverige. Jens har även rutin från ett antal landslagsuppdrag och internationella tävlingar.

- Internationellt mete är extremt fascinerande och utmanade. Det bör finnas goda förutsättningar för utveckling i denna gren som möjligen stagnerat en aning de senaste åren, kommenterar Jens.

Det första uppdraget innebär att få fram SM arrangörer både individuellt och i lag för 2018 och sedan ta tag i utvecklingsbitarna i internationellt och tävlingskommittén.

Så här presenterar Jens sig själv:

”För er som inte känner mig så heter jag Jens Jungevik är 47 år bor i Grästorp har fiskat för FK Topp i många år. Men fiskar nu för Lidköping SFK. Jag har haft några års uppehåll på grund av jobb och lite annat. Men nu är jag tillbaka igen och jag måste bara få säga att jag verkligen har saknat det internationella metet och den gemenskapen som vi har.

Att jag har tagit på mig den här rollen som grenansvarig grundar sig i att jag har svårt att sitta och hålla tyst. Om man kommer med idéer och tankar så får man vara beredd att dra sitt strå till stacken. Så när jag kom med en massa förslag till Anssi, så påpekade han för mig att vi inte ens lyckas få till en grenansvarig så kanske det kan bli svårt med några av mina idéer, så tänkte jag att då måste ju någon ta de ansvaret till att börja med. Så då var valet ganska enkelt nu när platsen är ledig så då beslutade jag mig för att ge det en chans.”

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv