Höstlovsfiske med Sportfiskarna!


Film: Freewater Pictures / Fiskefilm med fiskesug!

Det efterlängtade höstlovet är snart här och det betyder fiske! Sportfiskarna erbjuder spännande och kostnadsfria dagar för barn och unga spridda över ett 15-tal olika fisketillfällen runt om i hela Sverige.

Från Sjöbo i syd till Örnsköldsvik i norr arrangerar Sportfiskarna för femte året i rad fiskeaktiviteter under höstlovsveckan för alla fiske- och naturintresserade barn. De orter som i dagsläget kommer att erbjuda ett roligt höstlovsfiske är Sjöbo, Malmö, Lund, Växjö, Jönköping, Göteborg, Partille, Haninge, Stockholm, Köping, Karlstad, Örebro, Grycksbo, Timrå och Örnsköldsvik – alltså hela 15 olika orter! Arrangörer är engagerade klubbar och distrikt samt ett par av Sportfiskarnas regionkontor.

Under Sportfiskarnas höslovsfisken är det bara att dyka upp och ta gärna med din kompis eller familjen. Spö, rulle och allt annat som krävs för ett lyckat fiske finns alltid att låna men det går självklart bra att ta med sig egen utrustning. De fiskemetoder som erbjuds varierar, allt ifrån feedermete efter mört och braxen till spinnfiske efter starka regnbågar.

Vid fiskeaktiviteterna erbjuds barnen ett kostnadsfritt prova på-medlemskap i Sportfiskarna vilket öppnar möjligheten till att bland annat börja samla på fiskemärken och att åka på spännande läger. Som medlem blir man dessutom olycksfallsförsäkrad under allt fiske och stödjer det viktiga fiskevårdsarbetet i landet.

Höstlovsfisket är ett perfekt tillfälle för barn och unga att hitta en aktiv fritidssysselsättning som följer med en hela livet!

Klicka här för fullständig information om aktiviteterna på de olika orterna.

OBS, ett tryckfel har smugit sig in när det gäller Växjö, det är inget höstlovsfiske där 1 november. 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Fiske i Värmland, Fiske i Malmö | Taggar: |

Nyhetsarkiv