Flugfiskekurser i Forshaga under 2017

niclas_tellis_800
Foto: Tellis Katsogiannos
I sommar och höst anordnas flugfiskekurser för både nybörjare och mer erfarna flugfiskare i Forshaga. Du som är medlem har rabatt på kurserna!

Mellan vecka 24–31 hålls regelbundet endagskurser i både enhands- och tvåhands flugfiske riktat framförallt mot nybörjare för att lära grunderna i flugfiske. Dessa kurser kostar för medlemmar i Sportfiskarna 750 kr per person.

Laxfiskekurs med Tellis Katsogiannos
Helgen 23–24 september anordnar vi även en kurs i laxflugfiske i Forshagaforsen tillsammans med Tellis Katsogiannos, en av världens bästa flugkastare. Ta chansen att tillsammans med honom lära dig laxfiske och kastteknik med fluga. Kursen riktar sig till så väl nybörjare som den mer erfarne laxfiskaren. En stor del av kursen ägnas åt kastteknik och praktiskt laxfiske. För medlemmar i Sportfiskarna kostar kursen 3750 kr. Priset är inklusive mat, fiskekort och boende.

För bokning och mer information om våra kurser eller om fisket i Forshagaforsen, kontakta Sportfiskarnas regionkontor i Forshaga: 054–876830, forshagaforsen@sportfiskarna.se

Kategorier: Fiske i Värmland | Taggar: |

Nyhetsarkiv