Nysatsning på svenskt mete

Swedish-Anglers_800
Foto: Swedish Anglers
Den 20 april kl 20:00 kommer dörrarna öppnas upp för Swedish Anglers - Ett community av metare för metare!

Swedish Anglers har ambitionen att bli ett nytt och levande community där alla som är intresserade, nyfikna eller besatta av mete är välkomna. Man kan delta oavsett vilken form av mete man sysslar med.

Swedish Anglers community har en nystartad grupp på Facebook: SwedishAnglers

där man får gå med och exempelvis ställa frågor, dela med sig av sitt eget mete, ladda upp bilder och videos, eller varför inte skapa ämnen som kan diskuteras av likasinnade.

Nyheter och information från branschen kommer även att delas i gruppen, tips på bloggar och blogginlägg, Youtube-tips och mycket mer! Det kommer också hållas roliga tävlingar med fina priser.

Vi vill helt enkelt samla allt på ett ställe för metare av metare!

Förutom en grupp på Facebook finns även webbsidan: swedishanglers.wordpress.com

Här kommer bland annat att publiceras artiklar, reportage, guider till de som är nya inom metet, intervjuer med både svenska och utländska metare, recensioner av produkter och gästinlägg från andra metare. Vad sägs till exempel om en längre intervju med Luis Rasmussen, eller en intervjuserie där vi ställer 12 snabba frågor till många av Sveriges sportfiskeprofiler? Några av namnen i denna kommande serie är Jörgen Larsson, David Lundqvist och John B Eriksson. Det blir helt enkelt massor med intressant och rolig läsning på den här sidan.

Kategorier: Fiske, Fisketips, Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv