Hårt väder skjuter upp starten på Trolling-SM

stormbild_800
Foto: Bengt Olsson
Tävlingskommittén tog på onsdag kväll beslutet att ställa in fredagens fiske på grund av hårda vindar. Vindprognoserna visar på avtagande vindar under lördagen så arrangören Götene SFK tror på fiske under lördagen och söndagen.

-Säkerheten för de fiskande går självklart först. Ny tid för kaptensmöte och eventuell start blir 06.30 lördag den 22 april, informerar tävlingsledaren Fredrik Andersson.

SM i trolling som arrangeras i samband med Kinnekulleträffen skulle avgjorts efter fredagens och lördagens fiske. Då fredagens fiske är inställt kommer SM i trolling avgöras på lördagens och söndagens fiske.

Kinnekulleträffen anses av många trollingfiskare vara den trevligaste trolling-tävlingen i Vänern. Tävlingen arrangeras för 25:e året i rad från Hönsäters hamn i Hällekis och för andra gången har tävlingen SM-status. Överskottet från tävlingen går till utsättning av smolt.

Följ tävlingen:
Intresserade kan följa tävlingen online via arrangemangets sociala medier, den huvudsakliga informationen om arrangemanget, delresultat och slutresultat läggs ut på nätet via informationsbloggen: kinnekulletraffen.blogspot.se

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv