Utnyttja dina medlemsförmåner i Sportfiskarna


torsk_norge_2014_800
Foto: Diane Keetlaer Olsson / Rabatt på fiske i Norge är en av dina medlemsförmåner.
Sportfiskarna vill ge dig som stöttar oss genom ditt medlemskap ett mervärde genom olika medlemsförmåner. Vi har listat våra aktuella förmåner.

10% rabatt i redskapsbutiker
Sportfiskarna samarbetar med ett stort antal redskapsbutiker landet runt som ger dig som är medlem 10 % rabatt. Rabatten gäller på ordinarie pris och på fiskeredskapssortimentet. Du måste kunna visa upp ditt medlemskort i butiken för att få rabatten! Läs mer.

10% rabatt på fiske i Norge med Din Tur
Som medlem får du 10% rabatt på den norska researrangören Din Turs 150 olika fiskecamper. Här finns fantastiska fiskemöjligheter i både hav och sötvatten. Erbjudandet gäller under 2017-2018. Boka drömfisket idag!

Olycksfallsförsäkring under fiske
I ditt medlemskap ingår en olycksfallsförsäkring som gäller under fiske, färd till och från fiske och vid arrangemang anordnade av Sportfiskarna. Se till att förnya ditt medlemskap för att vara fortsatt försäkrad! Läs mer.

Sportfiskarnas båtförsäkring
Genom ett samarbete med försäkringsbolaget Svedea kan vi erbjuda dig som är medlem en mycket förmånlig båtförsäkring. En båtförsäkring som bättre tar hänsyn till en sportfiskares behov! Läs mer.

20% rabatt på miljövänlig båtbottentvätt
Du som är medlem i Sportfiskarna kan nu få medlemsrabatt på båtbottentvätt hos BoatWasher som erbjuder miljövänlig borsttvätt av båtbotten på ett antal anläggningar längs ost- och Västkusten. Läs mer.

Dessutom:
I varje nyhetsbrev ut skickar vi även ut fler erbjudanden. Vi jobbar även ständigt på för att kunna erbjuda dig fler attraktiva förmåner. Får du inte vårt nyhetsbrev? Då saknar vi förmodligen din mailadress. Anmäl din mailadress till oss via: info@sportfiskarna.se

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv