Träffa Sportfiskarna på Båtmässan 4-12/2

Bratten-Nisse_800
Foto: Markus Lundgren / Sportfiskarna utlovar full fart på Båtmässan!
4-12 februari går Båtmässan av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. I år sker det en extra stor satsning på sportfiske och du träffar dessutom Sportfiskarna under hela mässan.

Årets Båtmässa går av stapeln 4-12 februari och i år sker den största satsningen på sportfiske någonsin med nästan 1 000 kvadratmeter sportfiske! Bland satsningarna kan nämnas Europas största mobila akvarium, rekordmånga sportfiskebåtar och givetvis den klassiska sportfiskedagen. Nytt för i år är också att Sportfiskarna kommer att ha monter under hela Båtmässan. Välkomna förbi och prata fiskevård, havsöring, barn- och ungdomsfiske eller förbundets verksamhet. Givetvis finns det också möjlighet att handla böcker, profilkläder och produkter från Ge Fan I Våra Vatten, där hela överskottet går direkt till fiskevård. Ni hittar Sportfiskarnas monter bredvid akvariet vid det stora sportfiskeområdet.

Gå 2 för 1 alla vardagar
Under måndag-fredag kan du som medlem i Sportfiskarna gå 2 för 1 på Båtmässan. Skriv ut den flyer som vi länkar till nedan, fyll i den, ta med den till Båtmässan och lämna in den i kassan på Svenska Mässan så får du köpa två biljetter till priset av en! Detta erbjudande gäller alltså under Båtmässans vardagar.

Flyer Batmassan

Sportfiskarnas fiskeskola
Vi tar nu med vår populära barnfiskeskola från Sportfiskemässan och kör denna även på Båtmässans båda lördagar. Tillsammans kommer vi att titta på olika levande fiskar och kika på en massa smarta fiskeknep. Alla deltagare kommer också få chansen att måla ett eget bete. Dessutom – alla kids blir gratis prova-på-medlemmar i Sportfiskarna! Anmälan sker i Sportfiskarnas monter E03:22, bredvid det stora akvariet. Givetvis är fiskeskolan helt gratis. Välkomna!

Sportfiskedagen lördag 11/2
I samarbete med Sportfiskarna och Fiskejournalen arrangerar Sportfiskemässan som vanligt den årliga sportfiskedagen. Denna specialdag går i år av stapeln lördag 11/2 och är som vanligt fullspäckad med kända sportfiskeprofiler som fyller Båtmässans stora scen. Från Sportfiskarna kommer gädd- och abborrspecialisten Tobias Fränstam ge dig tips och trix för det moderna predatorfisket, medan Sportfiskarnas havsfiskespecialist Markus Lundgren bjuder på allt från nördigt artfiske till extremt djuphavsfiske i yttre Skagerrak. Dessutom kommer Per-Ola Johannesson, Bo Hall och Henrik Larsson att prata om allt från havsöring och Seychellerna till hur du nyttjar ditt ekolod på bästa sätt.

Båtmässans scenprogram, öppettider och mycket mer hittar du här.

Kategorier: Fiske i Göteborg, Förening | Taggar: |

Nyhetsarkiv