Belöna era eldsjälar med Sportfiskarnas hedersmärken!

pins_sf_2_800
Foto: Bengt Olsson
Sportfiskarna har hedersmärken i guld, silver och brons som kan delas ut till personer som gjort stora insatser för sportfisket och förbundet.

Hedersmärke guld
Vem kan få detta?
Hedersmärke guld är förbundets högsta utmärkelse som delas ut till personer som gjort synnerligen betydande insatser för sportfisket och/eller på ett framgångsrikt sätt berikat förbundet.
Hur går det till? Denna högsta utmärkelse delas enbart ut efter beslut av förbundets valnämnd. Personer som tilldelas guldmärket blir samtidigt hedersmedlemmar i förbundet och får i och med detta alla förbundets medlemsförmåner.

Har du förslag på någon du tycker ska tilldelas förbundets högsta utmärkelse i guld lämnas det senast 31 januari 2018 till valberedningen:

Sportfiskarna
Valberedningen
Svartviksslingan 28
167 39 Bromma

Hedersmärke silver
Vem kan få detta?
Hedersmärken i silver kan tilldelas betydelsefulla personer som under lång tid och/eller med stor framgång verkat inom ett distrikt.
Hur går det till? Respektive distrikt tar beslut om personer som tilldelas hedersmärke silver.
För att köpa nålen kontaktar man Sportfiskarnas ekonomiassistent Berit Einebrant på: 08-410 80 602, eller, berit.einebrant@sportfiskarna.se. Berit ser sedan till att ni får en nål och en faktura.

Vad kostar det? 150 kr/nål.

Hedersmärke brons
Vem kan få detta?
Hedersmärken i brons kan tilldelas betydelsefulla personer med föreningsfunktion som under lång tid och/eller med stor framgång verkat inom föreningen för dess syfte och ändamål.
Hur går det till? Kan tilldelas efter beslut av förening.
För att köpa nålen kontaktar man Sportfiskarnas ekonomiassistent Berit Einebrant på: 08-410 80 602, eller, berit.einebrant@sportfiskarna.se. Berit ser sedan till att ni får en nål och en faktura.

Vad kostar det? 100 kr/nål.

Kategorier: Förening | Taggar: |

Nyhetsarkiv