Succé för höstupplagan av Nyköpingsborren

nykopingsborren-host...
Foto: Sportfiskarna

Nyköpingsborren arrangerades för fjärde gången i rad, denna gång i en höstupplaga och andra tävlingen för året.

Återigen var deltagandet högt och många återkommande lokala fiskare var med och tävlade, men även tillresta från bland annat Stockholmsområdet, Gnesta och Västerås. Alla tävlande visade som vanligt prov på god respekt och sportsmanship gentemot varandra, vilket bidrog till en god stämning och väl genomförd tävling av samtliga deltagare där nästan alla fick fisk.

Det var oerhört jämnt på pallen i båda klasser och speciellt i ungdomsklassen, där endast 3 cm skilde från förstaplatsen till fjärdeplatsen. Tävlingens längsta abborre fångades av Vincent Malmberg som under tävlingens absolut sista moment säkrade vinsten med en 41 cm abborre och därmed klättrade från sin tredjeplats i våras till toppen av pallen.

Sportfiskarna vill passa på att tacka samtliga sponsorer Team Sportia Nyköping, Jaktia Nyköping, Clarion Collection Hotel Kompaniet, Darts, ABU Garcia och Berkley, som bidragit med priser till de tre bäst placerade fiskarna i respektive klass, samt utrustning och material till giftbags. Vi hoppas att tävlingen väcker lika stort intresse när det är dags igen nästa år.

Prispall juniorklass:

1:a a David Lundh 85 cm
2:a Elmer Sandberg 83 cm (Med längsta fisk)
3:a Rasmus Engström 83 cm

Prispall seniorklass:

1:a Vincent Malmberg 100 cm
2:a Pär Sjöholm 94 cm
3:a Nikolas Hjemdahl 93 cm

Kategorier: Tävlingsfiske, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv