Tobias Sahlman tog hem Göteborren 2021

Seniorsegrarna202180...
Från vänster tvåan David Osberg, segraren Tobias Sahlman och trean Fabian Johansson. Foto: Sportfiskarna.

Göteborren genomfördes i centrala Göteborg och som vanligt var det gott om deltagare.

Trots regntunga skyar på morgonen gjorde 104 seniorer och 39 juniorer upp om segern när Göteborren, Sportfiskarnas populära street-tävling mitt i centrala Göteborg, gick av stapeln 30/10. Det var tufft i toppen och abborrarna var inte riktigt i stöten, vilket gjorde fisket trögt. Knep segern gjorde Tobias Sahlman med fina 104 cm. Tobias tog även tävlingens största abborre med en 42-centimetare. Tvåa i seniortävlingen blev David Osberg på 101 cm och trea Fabian Johansson med 90 cm.

På juniorsidan fiskade Andreas Lundberg bäst med 33 cm före Axel Larsson på 21 cm. Team Bananas knep lagtävlingen. Tävlingens längsta fisk blev en gädda på 55 cm. Sportfiskarna tackar alla deltagare för en trevlig dag och givetvis våra sponsorer i tävlingen: Gunki, EL-GE och Tajtlajn/Strömvalls.

Juniorerna800pix
Juniorerna Andreas Lundgren och Axel Larsson. Foto: Sportfiskarna.

Givetvis kör vi Göteborren nästa år igen och då siktar vi på att lägga tävlingen några veckor tidigare för bästa chans till huggvilliga abborrar. Vi ses då!

 

Luften_ar_fri-logo-R...

Om fiske och Friluftslivets år

2021 är Friluftslivets år och självklart är sportfisket med på satsningen. Målet är att få så många som möjligt att prova på och bli ännu mer intresserade av sportfiske och friluftsliv. Dessa aktiviteter är en del av detta och genom att delta så hjälper du oss att nå vårt mål: Att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.

 

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Tävlingsfiske, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv