Fiske för 1 kr under höstlovet i Stockholm och Göteborg

victor_m_goes_2016_n...Foto: Victor Sandberg / Både Gula kortet och Sportfiskekortet erbjuder varierade och fina fiskemöjligheter i en rad stadsnära vatten.

Sportfiskarna upprepar nu succén med att erbjuda fiskekort för 1kr/dag under höstlovet i våra kortfiskevatten runt Göteborg och Stockholm.

De fiskekort som endast kostar 1 kr är Gula kortet i Göteborg och Sportfiskekortet i Stockholm.

Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att följa med sina skollediga barn och ungdomar ut på vattnen för en eller flera härliga dagars fiske. Barn under 16 år fiskar alltid gratis utan fiskekort inom Gula kortet Göteborg under förutsättning att de följer angivna regler. I Stockholm kan du som är upp till 19 år få ut ett gratis fiskekort som gäller inom Sportfiskekortet Stockholms vatten. Men nu under höstlovet kan alltså även vuxna följa med och fiska för bara 1 kr.

Köp fiskekorten här:
Gula kortet i Göteborg
Sportfiskekortet i Stockholm

Satsningen en del av Friluftslivets år
2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” samlas massor av friluftsorganisationer för att få ut så många som möjligt i naturen. Självklart är sportfisket med på satsningen. Fiske har alltid varit en väldigt populär aktivitet i Sverige, men under pandemin har intresset i det närmaste exploderat. Under 2020 ökade antalet fiskekort som Sportfiskarna förmedlade med drygt 50 % jämfört med året innan. Som förbund vill vi göra det vi kan för att så många som möjligt ska få möjlighet att komma ut och fiska och därför upplåter vi nu fiske för 1kr/dag under höstlovet som en del av Friluftslivets år.

Erbjudandet ovan gäller enbart för fiske 30 oktober - 7 november 2021 och endast för fiskekort köpta via fiskekort.se

Luften_ar_fri-logo-R...

Kategorier: Fiske, Fisketips, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Region Väst, Region Mitt , Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv