Sverigegäddan stöttar Sportfiskarnas ungdomsverksamhet

sverigegaddan-logga-...Bild: SverigeGäddan

Intäkterna från den populära tävlingen SverigeGäddan har under flera år stöttat förbundets ungdomsverksamhet.

Sedan flera år tillbaka har Kim Sahlström som är arrangör för Sverigegäddan (och Sverigeborren) skänkt deltagaravgifterna från tävlingarna till Sportfiskarnas ungdomsverksamhet. Dessa medel har möjliggjort utökade medlemsförmåner för juniormedlemmar samt ungdomsledarutbildningar som i sin tur har bidragit med mycket ungdomsverksamhet runt om i hela landet.

-Det är otroligt värdefullt för oss, vi och alla våra tusentals juniormedlemmar är mycket tacksamma, säger Victor Sandberg, ungdomsansvarig på Sportfiskarna.

Den senaste tävlingen gjorde att vi tog steget med att skapa ett konkret medlemsvärde för våra juniormedlemmar som heter ”Fiskeutmaningen”. Det går ut på att vi inför varje lov skapar en utmaning som alla kan vara med på där dessutom alla vinner finfina priser. Från den senaste tävlingen har det genererats 51.200kr till Sportfiskarna.'

-Det är helt fantastiskt, dessa medel kommer spela en stor roll för den fortsatta utvecklingen av vår ungdomsverksamhet! Jag vill verkligen passa på att rikta ett innerligt tack till Kim och SverigeGäddan”, avslutar säger Victor Sandberg.

Den populära tävlingen SverigeGäddans vårtävling hålls lördag 29 maj. Läs mer om hur man anmäler sig till SverigeGäddan här.
 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fisketips, Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv