Välkomna på båtfiske i Magelungen

baatfiske-ungdomar-m...Foto: Bengt Olsson / Är du fiskesugen och i åldern 10-19 år? Anmäl dig till vårt båtfiske i Magelungen!

Alla fiskesugna barn och ungdomar bjuds in till att vid två tillfällen komma och fiska i sjön Magelungen.

Aktiviteten anordnas av Sportfiskarna och Miska Escobar från Sportfiskeklubben Magelungen vid. Vi kommer att fiska torsdag den 6/5 och torsdag den 20/5 vid varje tillfälle är tiden för aktiviteten 16:00-18:00.

Aktiviteten är helt kostnadsfri och lämpar sig för barn och ungdomar från 10 år och uppåt. Tidigare kunskaper och erfarenhet av fiske med spinnspö är att rekommendera. Vi kommer att fiska från båtar.

Vill ni ta med er egen utrustning för att få tips och råd om hur man bäst använder den så går det jättebra, annars finns all nödvändig utrustning att låna, OBS även flytväst finns att låna.

Med anledning av rådande omständigheter och restriktioner har en anpassning av aktiviteten gjorts för att minska risken för spridning av Covid-19. Alla deltagare ska därför anmäla sig i förväg. För att så många som möjligt ska få chansen att prova på fiske kan man bara boka er till ett av tillfällena. Anmälan görs till: mattias.andersson@sportfiskarna.se

Detaljerad info:
- Öppet fiske för barn/ungdomar från 10-19 år.
- Kostar ingenting!
- Fiskeutrustning och flytväst finns att låna.
- Mötesplats: Farsta strand vid Magelungen klicka här för karta.
- Klockan 16–18.
- Torsdag 6/5 och torsdag 20/5

Anmälan:
Anmäl er till: mattias.andersson@sportfiskarna.se
Ange ämne: Street Magelungen
I mejlet anger du: Namn, ålder, telefonnummer och datum på tillfället du vill vara med på. 

VÄLKOMNA!

Aktiviteten är en del av Friluftslivets år
2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” samlas massor av friluftsorganisationer för att få ut så många som möjligt i naturen. Självklart är sportfisket med på satsningen!

Kategorier: Ungdom, Fisketips, Fiske i Stockholm, Fiske, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv