Fiska för 1 kr under hela april

abbarn_med-finklocka...
Foto: Sportfiskarna

Våren är här, om än olika långt gången i vårt avlånga land. I den södra halvan av landet är de flesta sjöar och vatten isfria och fiske från land och båt är i full gång.

Vi upprepar nu förra årets succé och säljer därför fiskekort för 1kr/dag under april i några av våra egenförvaltade vatten. De fiskekort som detta gäller är:
Gula kortet, Göteborg
Sportfiskekortet, Stockholm
Sportfiskekortet, Uppsala

Satsningen en del av Friluftslivets år
2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” samlas massor av friluftsorganisationer för att få ut så många som möjligt i naturen. Självklart är sportfisket med på satsningen. Fiske har alltid varit en väldigt populär aktivitet i Sverige, men under pandemin har intresset i det närmaste exploderat. Under 2020 ökade antalet fiskekort som Sportfiskarna förmedlade med drygt 50 % jämfört med året innan. Som förbund vill vi göra det vi kan för att så många som möjligt ska få möjlighet att komma ut och fiska och därför upplåter vi nu fiske för 1kr/dag under april som en del av Friluftslivets år.

Fiskekort och mer information

Gula kortet, Göteborg

Sportfiskekortet region mitt, Stockholm

Sportfiskekortet, Uppsala

Erbjudandet ovan gäller enbart 1–30 april 2021 och endast för fiskekort köpta via fiskekort.se

Utmaning
Sportfiskarna uppmanar och utmanar alla er vana sportfiskare: Bjud med någon som inte är lika van som er ut på fiske. Ta med en nybörjare ut och bli en inspiratör. Det kan vara ett syskon, en förälder, bästa kompisen eller grannen. Vem som helst egentligen. Vi som älskar sportfisket vill ju gärna att fler ska få uppleva och prova på det som vi redan vet: att fiske är det roligaste som finns! 
 

Luften_ar_fri-logo-8...

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske, Fisketips, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Region Väst, Region Mitt , Fiskekort nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv