Alla Sportfiskarnas föreningar har rabatt på fiskeresor med SJ

Få 15 % rabatt på fiskeresor när föreningen tar tåget. 

Ska föreningen på en gemensam fiskeresa eller ta tåget till nästa pimpetlävling? Om ni bokar via SJ:s Idrottsresan så får ni 15% rabatt på tågbiljetterna. Ni kan antingen boka som individuella resenärer och betala direkt med kort eller samla allt på en och samma faktura via föreningens kundnummer.

Så fungerar Idrottsresan för föreningar

Som förening kan ni välja att antingen mellan två alternativ:

1.    Skapa ett eget kundnummer och inlogg där ni loggar in på sj.se och göra er bokning. Åker du som individuell resenär väljer du "Avtalsresa". Bokar du som reseledare åt till exempel ett lag väljer du "Resebokare". Allt samlas på en och samma faktura via kundnumret. De som har kundnummer får dessutom regelbunden statistik över sitt resande, miljöpåverkan och vilka besparingar de har gjort med idrottsavtalet.

2.    Använd Sportfiskarnas kampanjkod. Med kampanjkod kan den enskilde klubbmedlemmen eller reseledaren enkelt boka resan i appen och betala direkt. Är ni i gruppen fler än 9 personer behöver ni ansöka om kundnummer och fakturabetalning. Notera att föreningen är ansvarig för att kampanjkoden inte hamnar i orätta händer!

 

Maila oss för att få avtalsnumret för bokning: info@sportfiskarna.se

Läs mer och boka på SJ:s hemsida.