Besök Sportfiskarnas webbshop
Forshagaakademin
Köp fiskekort ONLINE
Forshaga Camping
Dogger
Sportfiskewebben


 

 

Unga Sportfiskares Förbund är ett förbund för barn och ungdomar som älskar att fiska. Syftet med förbundet är att hjälpa ungdomar att själva driva sina fiskeföreningar och åka på träffar och kurser tillsammans med likasinnade från hela landet.


Pelle Andersson med nyfångad karp.

Unga Sportfiskares Förbund är uppbyggt av ungdomsfiskeföreningar som är anslutna till förbundet. Förbundets huvudsakliga uppgift är att ge sina föreningar och medlemmar stöd och hjälp att driva sin lokala verksamhet.

Unga Sportfiskares förbundsstyrelse består av ungdomar mellan 15-20 år. Förbundsstyrelsen är navet i arbetet där unga leder unga.
Unga Sportfiskare grundades i januari 2008,  idag har förbundet 11 lokala föreningar och organiserar drygt 1200 barn och unga!

Gå till Unga Sportfiskares webbplats:
www.ungasportfiskare.seUnga Sportfiskare
är en helt fristående organisation för fiskeintresserade barn och ungdomar. Vi arbetar i hela landet med lokalavdelningar i form av fiskeföreningar. För att bli medlem i Unga Sportfiskare ansöker du om medlemskap i en av våra lokalföreningar. Läs mer om förbundet och bli medlem på vår hemsida.


Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram


Sportfiskarna har 90-konto.
 
Fiskefeber
Fiskesnack
Sportfiskeprylar
Eckerö Linjen
HuntyardAdministratör