Jesse
Forshaga Camping
Köp fiskekort ONLINE
Dogger Julklappstips
Sportfiskewebben
Besök Sportfiskarnas webbshop
Söder Sportfiske
Huntyard & Berras


Bidrag till klubbar och distrikt

Utifrån begränsade ekonomiska resurser strävar Sportfiskarna efter att på olika sätt kunna stötta klubbarna och distriktens verksamhet. Nedan beskrivs de bidragsformer som är aktuella.


 

Dags att redovisa Aktivitetsbidraget 2014

Nu är det dags för alla föreningar som har blivit beviljade pengar genom Aktivitetsbidraget att redovisa sina aktiviteter.

Redovisningen för 2014 ska vara inlämnad senast 30 november. Det krävs ingen komplicerad redovisning utan det räcker att fylla i redovisningsblanketten som finns här nedan. Efter inlämnad och godkänd redovisning får föreningen  sista delen av bidraget utbetalat.


Sista datum för redovisning är 30 november 2014

Redovisningsblankett Aktivitetsbidraget 2014
 

Administrativt grundbidrag till distrikt

Distrikt kan söka ett administrativt grundbidrag. Från år 2010 är bidraget 6 000 kronor per år. För att ta del av distriktsbidraget måste en ansökan med senaste årsmötesprotokoll samt bokslut och verksamhetsberättelse bifogat lämnas till Sportfiskarna. Mer information och blankett kan fås av Henrik Helde på telefon 08-410 80 606 eller e-post: henrik.helde@sportfiskarna.se.

Sportfiskarnas fiskevårdsfond

Sportfiskarnas fiskevårdsfond delar varje år ut pengar till klubbarna och distriktens fiskevårdsarbete.De senaste åren har ca 200 000 kr/år delats ut. Information om fonden, ansökningsförfarande med mera finns på länken nedan.
Läs mer om fiskevårdsfonden
 

KlassDraget

Satsningen på klassdraget fortsätter. För varje klass ni tar ut på fiske i vår satsning på fiske under skoltid får klubben 1000 kronor och de deltagande barnen får ett pimpel- eller metspö! En friluftsdag med flera skolklasser kan alltså innebära pengar till klubben och fler glada barn med fiskeminnen för livet och nya fiskespö. 
Mer information om KlassDraget

 

Folkspel

Alla föreningar anslutna till sportfiskarna kan sälja lotter via Folkspel och få ett bra tillskott i kassan. Det är enkelt att komma igång och många nya lotterier finns att välja mellan, men även trotjänare som Bingolotter och Sverigelotten.
Kom igång med lottförsäljningen

 

Frågor?
Ni kan alltid vända er till Sportfiskarna med frågor om bidragen. Vi hjälper er gärna med råd och tips till er ansökan.

08-410 80 600
info@sportfiskarna.se


 


Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram


Sportfiskarna har 90-konto.
 
Nationalnyckeln
Fiskesnack
Tranås Energi
Anova
FolkspelAdministratör