Besök Sportfiskarnas webbshop
Köp fiskekort ONLINE
Forshaga Camping
Sportfiskewebben
Forshagaakademin
Dogger


Bidrag till klubbar och distrikt

Utifrån begränsade ekonomiska resurser strävar Sportfiskarna efter att på olika sätt kunna stötta klubbarna och distriktens verksamhet. Nedan beskrivs de bidragsformer som är aktuella.


 

Dags att söka Aktivitetsbidraget 2015!

Aktivitetsbidraget kan sökas av alla föreningar som är anslutna till Sportfiskarna. Det ekonomiska bidraget är
tänkt att ge möjligheter för klubbar och distrikt att finna en ny målgrupp genom öppna och riktade fiskeaktiviteter. Barn- och ungdomsaktiviteter brukar höra till den mest ansökta kategorin. Andra prioriterade områden är kvinnors fiske, integration och funktionshinder.

Se mer info och villkor i ansökningsblanketten. Sista ansökningsdag är 31/3!


Ansökningsblankett 2015

Administrativt grundbidrag till distrikt

Distrikt kan söka ett administrativt grundbidrag på 6 000 kronor per år. För att ta del av distriktsbidraget måste en ansökan, med senaste årsmötesprotokoll samt bokslut och verksamhetsberättelse bifogat, skickas till Sportfiskarna. Mer information och blankett kan fås av Henrik Helde på telefon 08-410 80 606 eller e-post: henrik.helde@sportfiskarna.se.

Sportfiskarnas fiskevårdsfond

Sportfiskarnas fiskevårdsfond delar varje år ut pengar till klubbarna och distriktens fiskevårdsarbete.De senaste åren har ca 200 000 kr/år delats ut. Information om fonden, ansökningsförfarande med mera finns på länken nedan.
Läs mer om fiskevårdsfonden

Klassdraget

Satsningen på klassdraget fortsätter. För varje klass ni tar ut på fiske i vår satsning på fiske under skoltid får klubben 1000 kronor och de deltagande barnen får ett pimpel- eller metspö! En friluftsdag med flera skolklasser kan alltså innebära pengar till klubben och fler glada barn med fiskeminnen för livet och nya fiskespö. 
Mer information om Klassdraget

Folkspel

Alla föreningar anslutna till sportfiskarna kan sälja lotter via Folkspel och få ett bra tillskott i kassan. Det är enkelt att komma igång och många nya lotterier finns att välja mellan, men även trotjänare som Bingolotter och Sverigelotten.
Kom igång med lottförsäljningen

Frågor?
Ni kan alltid vända er till Sportfiskarna med frågor om bidragen. Vi hjälper er gärna med råd och tips till er ansökan.

08-410 80 600
info@sportfiskarna.se


Svedea sponsrar Aktivitetsbidraget.

 


Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram


Sportfiskarna har 90-konto.
 
Fiskesnack
Huntyard
Fiskefeber
Eckerö Linjen
SportfiskeprylarAdministratör